woensdag 3 juli 2013

Volgens oud gezegde......

Het gezegde: Als je jezelf niet kietelt dan .......
Ach ik ken hem niet eens helemaal geloof ik maar mezelf verwennen daar ben ik reuze goed in. Ik vind dan vooral dat ik bepaalde dingen echt verdien zoals mooie boeken en tijdschriften voor de vakantie en stel dat het een dagje minder weer is of beter nog, op een heerlijk lange avond, lekker knutselen met wat nieuwe spulletjes.....
Kortom verwendingetjes voor mezelf:


M'n moeder kent dit gezegde ook erg goed en dan vooral het verwennen van anderen, wat zijn we verwend gisteren in Den Bosch, mooie vintage kleding voor een prikkie, i love it. Cappuccino met een echte Bossche bol op het terras en wat dacht je van een heerlijk lange Italiaanse lunch (met wijn want zwangere schoonzus reed), mmm.


Heerlijk hoor.
Vandaag ging ik verder met de voorbereidingen van onze vakantie, manlief werkte zijn laatste dag en ik waste, strijkte, ging naar de bieb voor voorleesboeken en maakte lijstjes. Het was er het weer voor zullen we maar zeggen. Ik maakte ook een nieuwe portie granola want mijn darmen zijn al lui en als ik ze dan laat chillen op Frans (wit) stokbrood dan komt het niet goed, dus een grote portie voor bij het ontbijt. Sorry darmflora geen vakantie voor jullie.

 
Vanavond nog maar wat spijkerbroeken afknippen en campingproof maken zodat de benen kunnen bruinen en misschien toch beginnen aan m'n retro rokje. Kan dit stofje of is het te retro?


Fijne avond.
-Xx Maud-

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.