zondag 7 april 2013

Work in progress

En weer is er ruim een week voorbij.
Wat is er allemaal gebeurd deze week?
Met Pasen kon ik niet op of neer vanwege een zeer pijnlijke rug, verkrampte spieren door stress. Ik zag het even niet meer zitten met alle drukte rondom mijn afstuderen. Het vloog me naar m'n keel met tranen, rugpijn en baalmomenten maar met oppeppende woorden van mijn lieve vent, een spreekwoordelijke schop onder m'n kont van mezelf en ruimte in mijn agenda is mijn stageverslag nu bijna af. Deze week de puntjes op de i en volgende week op de post. Hobbel 1 is dan genomen. Hobbel twee lukt me ook, ik heb er weer vertrouwen in.

Ik heb deze week gemerkt dat ik m'n hoofd echt leegmaak als ik zit te haken. Beetje tellen, niet te moeilijk en dus ben ik behoorlijk wat opgeschoten met m'n granny project en hij wordt erg leuk, al zeg ik het zelf.


Vandaag haakte ik heerlijk in de tuin want jeetje wat was het een prachtige dag. Gisteren werkte ik al wat vooruit want vandaag vloog mijn man naar de USA en was er dus geen ruimte voor werk en studie (heel vervelend op een dag als deze ;-)).
Ik ben op zo'n dag altijd wel wat melodramatisch. Ik thuis met drie kinderen en manlief hoog in de lucht boven de oceaan. Over zo'n 45 minuten landt hij in Atlanta en na een geruststellend sms-je heb ik rust.
Vanavond vroeg onder de wol, naast onze jongste want die profiteert er altijd enorm van als papa weg is (ik vind dat stiekem ook wel gezellig) want er staat een drukke week voor de deur met een eerste RT-les (en dus 5x 20 minuten oefenen) van onze dochter, 2 ouderavonden (als juf), zwemles en de rest van de beslommeringen die horen bij een gezin.

Fijne avond.
-Xx Maud-

3 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit je granny-project, ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Sterkte komende week.
  Grtz,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Maud,
  Wat herkenbaar! stress, tranen, opbeurende woorden van je lieve vent:) en hoofd leegmaken met moois maken.. ziet er leuk uit! succes met het stageverslag! groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er al erg vrolijk uit!

  En heeel herkenbaar, bij mij werkt haken ook een beetje ´hoofd leeg makend´

  Ik ga je blog volggen.

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.