vrijdag 10 mei 2013

Enjoying my holiday

Ik ben geloof ik een blogster van niks. Steeds heb ik wel het voornemen om een bericht te schrijven maar dan komt er weer wat tussen. Zo gaat dat altijd met vakanties, veel plannen en achteraf doe ik dan toch weer wat anders, dat maakt de vakantie ook zo leuk, geen planning, go with the flow zullen we maar zeggen. Maar goed nu dan toch een update van mijn leventje de afgelopen weken.

De vakantie begon goed met een dagje op pad met vriendin F. e gaf mij een treinkaart kado voor mijn verjaardag en we gingen op "tienertoer" (wie kent dat nog???).
Het werd een dagje Rotterdam want er waren werkzaamheden op het spoor richting Maastricht.
We maakten een tussenstop in Dordrecht om eindelijk eens koffie te drinken bij Villa Augustus, wat is het daar leuk en dat terwijl de moestuin er nog wat kaal bij lag. Hier kom ik zeker nog eens.
Na een heerlijke kop koffie met een taartje (citroen-meringue taart mmm) togen we naar Rotterdam om mijn vrijkaarten voor de expositie Handmade in het Boijmans-van Beuningen te verzilveren. Een erg leuke expositie al had ik gehoopt op meer textiel.
Kortom een leuke dag.

Het volgende uitstapje was een dagje Amsterdam met de kinderen, spannend een stukje in de trein en dan naar de bibliotheek.
Hoezo de bieb in Amsterdam zul je misschien denken.....
Hier staat het prachtige Muizenhuis

Mijn favoriete kamer, het laboratorium!
Volgende stop was Nemo, ik was er al eerder geweest met de oudste  (Night of the Nerds) maar de andere twee nog niet.

Het was een heerlijke dag, Storm in ondergoed op het dakterras  van Nemo.
Het weer bleef zo mooi dus gingen we ook nog een dagje naar zee, waar ik heerlijk verder haakte aan een nieuw project, een vlaggenlijn voor de verjaardag van onze jongste, lekker vrolijk.


Het patroon van de vlaggenlijn vond ik op deze blog en hij vordert al aardig:Verder rommelden we wat in de tuin, plantten rabarber en aardbeien (eerst moest er rabarber van de plant af voordat deze uitgestoken kon worden dus maakte ik lekker verse rabarber, gezoet met frambozen uit de vriezer).


Kortom we genoten van een heerlijke vakantie, nog een weekend erachteraan en dan weer aan de slag. Stiekem al wat plaatsvervangende examenkriebels voor mijn klasje, dinsdag is het zover.......
Ikzelf ben nu echt bijna klaar met mijn afstudeeronderzoek, dat heb ik ook nog gedaan tussendoor en man o man wat kan ik al dromen van een studie-vrij bestaan, heeeerlijk.....

Fijne avond.

-Xx Maud-

Oja, mocht je zin hebben in een leuke give away, het blog met de naam Een en al Vrolijkheid heeft een erg leuke!
1 opmerking:

  1. nou leuke dingen gedaan hoor! U kunt er vast wel weer even tegen aan zo ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.