zaterdag 2 november 2013

Looking for the good things in life!

Klinkt best zwaar, de titel van deze post maar zo voel ik me, helaas, wel. M'n werk brengt me op dit moment niet wat ik zou willen en ik probeer me te focussen op de dingen waar ik wel blij van word zoals mijn gezin:

Hebben we geen prachtige dochter (de rechtse)? Dit was een project met een vakvrouw (Angelina Swart van Studio27). Ze presenteerden deze week hun werkstuk op school.

Verder werd ik blij van een rondje brocante shoppen met mijn dochter en een vriendinnetje en vond ik een prachtig lampje:


Het geeft zo'n gezellig licht s'avonds. Ik ben er erg blij mee.

Verder begon ik met een nieuw project, een omslagdoek:


Dit omdat een ander project me niet snel genoeg gaat, wil graag redelijk snel resultaat zien, wat denken jullie? Afmaken deze sjaal (breiend in een stersteek) of opnieuw beginnen met een snellere haaksteek (wil graag zo'n hele lange sjaal)?


Tussendoor zag ik nog een leuk klein projectje voorbij komen, iets voor halloween. Ik en zoonlief vonden ze zo leuk dat ik wat potjes verzamelde en meteen maar wat haakte. 


Mijn zoontje begint mijn kringloopliefde te delen (jammer vader hahaha) en we gingen deze week dus even langs de lokale kringloop. Hij zei: mama ik ga wel even vragen of ze een typemachine hebben (we waren getriggerd door een verhaal in ons favoriete boek, het Muizenhuis) maar hij kwam terug met het antwoord dat ze deze van de zomer weer hadden (????).
Tja dan maar even struinen op marktplaats en een berichtje op FB en jawel:


We zijn er blij mee. Meteen maar nieuw lint besteld want hier gaat getypt worden. Vanochtend melde onze zoon mij dat het prachtig "typeweer" is. We doen gewoon de kaarsjes aan ( de haloween kaarsjes) en we hebben het binnen leuk. Heerlijk zo'n kind. 
Kan vandaag alleen niet alleen maar typen en binnenzitten want er komen 7 meiden logeren en de woonkamer wordt dus logeerkamer...... Ga maar snel een boodschappenlijstje maken (chips, frisdrank maar vooral ook gezichtsmaskertjes want ze willen tutten).
Fijn weekend.

-Xx Maud-

2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend dat het op het werk niet loopt zoals je zou willen, maar je hebt mooie mensen en dingen om je heen om je op te vrolijken. En.... voor nu is het weekend! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel fijn weekend ook voor jou! Ik hoop dat je je snel wat beter gaat voelen op je werk, want dit is natuurlijk niet fijn. Om nog even te reageren op een reactie die je een tijd geleden op mijn blog plaatste: ik vond eigenlijk alle snailmailcontacten via mijn blog. Ik schrijf met een meisje uit Mexico, de VS, Italië en Nederland en België. Af en toe doe ik ook nog eenmalige swaps met andere mensen. Als je gewoon eens een oproepje plaatst op je blog, denk ik dat er vast wel wat gegadigden uit de bus komen! Je kan ook altijd eens kijken op Fabrizia's blog (http://wreckthisgirlsblog.blogspot.com), zij plaatst regelmatig penpal oproepjes van anderen, dus misschien een optie als je 't leuk vindt om brieven te sturen naar de hele wereld! Succes ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.