zaterdag 8 februari 2014

Alweer een maand voorbij.

Het is alweer een maand geleden dat ik een blogberichtje heb geschreven en het klopt helemaal bij hoe de afgelopen maand is geweest, te druk.
Zoals ik in het vorige bericht schreef dat de eerste week meteen goed druk was begonnen zo denderde de trein verder naar februari. 
Manlief en ik hebben zelfs zitten mijmeren over een ander leven met minder stress na het zien van de steeds weer prachtige bezoekjes van Floortje Dessing aan mensen aan het einde van de wereld. Hoe fijn moet een leven zonder stress zijn.........
Genoeg geklaagd nu want ik deed natuurlijk ook wel weer hele leuke dingen afgelopen maand.
Ik kocht een nieuwe bril. Ik ben helemaal blij met m'n nieuwe retro look.


Zelfs m'n kleine vriend is tevreden (hij vond mijn oude bril echt lelijk en vertelde me dat steeds als ik hem op heb).
Ik struinde een hele zaterdagmiddag in kringloopwinkels en werd blij van een jurkje wat ik afknipte tot blousje (eerste te kort dus het afgeknipte stuk er weer terug aan gezet en opnieuw haha).


Ik kocht ook nog mooie schaaltjes en een koektrommel maar die staan nog niet op de foto. Straks ga ik even kijken bij een brocante zaakje naar een oude bank voor aan de eettafel welke mijn moeder deze week spotte. We zijn al een tijdje "op zoek", ik ben erg benieuwd of het wat is en ik aan de slag kan met het maken van kussens.

Ik haakte natuurlijk ook nog wat afgelopen weken. 
Onderzetters voor m'n jarige schoonzusje:


Ik haak mee aan de deken van de crochet along:


Ook was ik bezig met een col voor een collega en deze maakte ik gisteren af.


Ik heb, voor de verandering, weer eens wat teveel projecten onderhanden omdat ik gewoon nooit kan kiezen. Volgens mijn man levert dat ook onrust op dus het afmaken van deze projecten zou rust moeten geven, we gaan het eens proberen. Ik heb nog een stapel granny's liggen welke een mooi kussen op de bank zouden kunnen worden......


Oooh maar ik zie allemaal niet weggewerkte draadjes....... Wel een mindfull werkje trouwens. Muziekje erbij. Dat brengt me op het volgende. Ik ben bijna jarig (20 februari) en ik zat dus een beetje te dromen over een kadootje. Boeken (haakboeken, kookboeken, leesboeken, ik ben er dol op) heb ik al zoveel en zelfs nog niet eens allemaal gelezen, andere wensen kon ik ook niet 1,2,3 verzinnen (heerlijk toch). Toen kwam ik op het blogje van de groene meisjes en zij waren erg entousiast over een platenspeler, deze:


Oooh toen werd ik wel een klein beetje hebberig, vooral omdat we laatst een presentatie hebben bijgewoond bij Beeld en Geluid over hoe LP's worden gemaakt. Pure nostalgie. Ik had als kind een platenspelertje op mijn kamer, zo'n mooie fluorescerende plaat van DoeMaar ernaast. 
Ik wist dus meteen een verjaardagskado. Heb ik meteen weer een extra excuus om naar de kringloop te gaan, oude platen scoren haha.
Over de kleur waren manlief en ik het niet eens, ik vond roze wel erg leuk maar omdat hij toch een plaatsje gaat krijgen in de woonkamer kwamen we tot een compromis, een turquoise! Ik kan bijna niet wachten........ en weet je, hij komt vandaag al en je kunt zo'n aankoop natuurlijk niet in de doos laten staan tot 20 februari en hem dan pas testen. Wie weet draaien we vanavond al een plaatje.
Hij verklapte ook meteen een ander kado (hij was er zo enthousiast over), hij heeft een hele lading platen op Marktplaats gescoord (Madonna, DoeMaar, stop maar ik ben al blij!). 

Verder snailmail nieuws........een brief uit Bolivia.


Ik kreeg een enorm leuke brief van Maaike (wonen in de wolken) met 3 mooie gehaakte bloemen en een gebreide lama, ik heb er een slinger van gemaakt. Er is ondertussen een brief retour. Heerlijk dit soort post.

Het is een hele update geworden, plan is wat vaker te gaan bloggen maar ach je kent me........
Ik ga genieten van mijn weekend, jullie ook?

-Xx Maud-


1 opmerking:

  1. o hallo, leuk je te zien :) Gave bril hoor, ook een lekker sportief.
    Jurk afknippen tot blousje (of buiktruitje ;) wat een goed plan, daar heb ik nou nog nooit aan gedacht eigenlijk....
    En de platenspeler is super gaaf! Er is toch eigenlijk niets leukers dan plaatjes draaien? Ik ga eens even googlen of die ook betaalbaar is....

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.