donderdag 20 februari 2014

Birthday Girl
En dan ben je weer een jaartje ouder en wijzer haha.

Wat een heerlijke dag tot nu toe ook al heb ik gewoon een volledige dag gewerkt.
Vanochtend vroeg uit de veren want om alles geregeld te krijgen op een werkdag met wat extra's kost wat tijd maar toen ik uit de douche kwam werd ik toegezongen door mijn lieve gezin. Wat ben je dan trots, zoveel liefde samen in 1 bed dat zingt speciaal voor mij. Kippenvel.
Mooie tekeningen en wensjes werden gegeven en een prachtig kookboek met allerlei lekkere zoethoudertjes (Rudolph's bakkery). Zoals ze zelf zeiden werden ook zij daar beter van hahaha.
Gisteren was ik zelf net een Maud's bakery want heb 90 stukken appelplaatkoek gebakken voor m'n collega's en ook een volle schaal voor mijn hockey vriendinnetjes. Ik word altijd zo blij van het maken van al dat lekkers en als het dan daarna met veel plezier wordt opgegeten ben ik helemaal tevreden. Ooit in een ver verleden wilde ik kok worden misschien dat dat zo af en toe naar boven komt.De leerlingen, op zo'n volle dag, zo'n 150 veschillende, getrakteerd op een snoepje dus veel handen geschud. Er werd zelfs een keer voor me gezongen vandaag. Ik geniet daarvan.

Bij thuiskomst een lieve brief van een vriendinnetje (welke me ook al had toegezongen via de whatt's app) en ik straal (en pink een klein traantje van ontroering weg).

Lekker gegeten (wel zelf gemaakt haha) en nu met de beentjes omhoog voor een avondje niets doen. Heerlijk. Morgen borrelen met familie en vrienden en dan zit het er, helaas, weer op voor een jaar.
Ik hou er zo van, jarig, zijn.
Ik ga een plaatje draaien en genieten van een vrije avond.

-Xx Maud-

2 opmerkingen:

  1. oooo gefeliciteerd hoor! Ik ben hier juist een beetje het omgekeerde met m'n verjaardag, vind het zo leuk als iemand dan voor mij taart maakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd! En alvast veel plezier met je borrel vanavond.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.