vrijdag 25 januari 2013

Smile

Weekend, althans bijna. Morgenvroeg nog werken (Open Dag op onze school) en dan echt weekend.
Wat een week. Startte wat moeizaam op maar het kwam weer helemaal goed. Manlief zat in Stockholm dus het was lekker druk but i did it, yeah.
Vandaag goed gestart met een ochtend thuiswerken (één van mijn voornemens, tijd goed besteden) maar toen was ineens m'n lijm op (was collages aan het maken voor de Open Dag) en dus moest ik even naar de Hema en daar stuitte ik op deze mooie kaarten.


Vooral die oude dame met die hoela hoep, hilarisch.
Omdat ik nu toch al een beetje aan het spijbelen was, trakteerde ik mezelf op een kringloop bezoekje en toen ik al bijna buiten stond vond ik toch nog wat "schatten".
2 mooie oude boeken, voor de plaatjes en 2 mooie kop en schotels.


De kopjes heb ik gevuld met kaarsvet, dit idee las ik hier.
Het was al te donker om hier nog foto's van te maken maar ik ben erg blij met het resultaat.
Verder las ik hier een leuk idee om met die oude atlas te doen.
Toen in vanmiddag eindelijk op de bank zat en mijn blogjes ronde deed (via Bloglovin dit keer, werk wel fijn) las ik dat ik een "ruil" had "gewonnen" bij haar. Hoe leuk is dat? Mooie vintage oorbellen. Nu nog iets verzinnen om tegen te ruilen.

Net boodschappen gedaan en alle ingrediënten zijn binnen om het recept te maken wat ik las op deze blog.
Kortom: ik heb weer enorm veel inspiratie opgedaan op alle geweldige blogs. Ik hoop dat dit jullie ook weer inspireert. Ik ga nu een wijntje inschenken en wat granny's haken.

Fijne avond.
-Xx Maud-

1 opmerking:

  1. Oh wat is dit leuk, ik kwam hier via 'ook nu en dan' en ben eens even via mijn foon aan het teruglezen en wilde net bij deze blogpost eens gaan vertellen dat je zo'n leuk blog hebt...
    Máár was benieuwd naar de doorlink ivm de atlas, had al wel het idee dat het om enveloppen ging, maar was toch benieuwd en wat zie ik dan tevoorschijn komen...mijn eigen blogpost hihihi whahaha wat leuk!
    Nu ga ik je zekerssss volgen ;). Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.