vrijdag 15 maart 2013

Welkom

Welkom lieve nieuwe volgers!
Het aantal volgers is gewoon verdubbeld na dat lieve berichtje op  "Ook nu en Dan" van vorige week.
Ik schaam me dan ook een beetje dat het gewoon een week stil was hier (vanuit mijn kant), sorry daarvoor maar we hebben een week van rapportvergaderingen op school en ik was de gelukkige dat alle vergaderingen die ik bij moet wonen op mijn vrije dagen gepland waren. Soms zit het mee en soms.......

Maar goed dat hoort erbij.
Ik heb tussendoor wel wat gefröbeld want Pasen komt eraan.
Ik maakte in de voorjaarsvakantie al mijn eerste paasbal uit één van mijn favoriete boeken van Arne en Carlos (wat zijn ze leuk!) maar die moest nog gestoomd en gevuld worden, dat heb ik dus gedaan en meteen een paasei opgezet op m'n breipennen.

Het paasei is ondertussen ook af en ik wil hem vandaag vullen en ophangen. 1 ei is geen ei dus maak ik er nog maar een paar.
Ik word zo vreselijk blij van die boeken van Arne en Carlos en m'n hart maakte dan ook een sprongetje toen ik deze week las dat hun nieuwe boek al in het Nederlands verkrijgbaar was. Gelukkig had ik nog niet al mijn verjaardagsgeld opgemaakt en kon ik (zonder me schuldig te voelen) mezelf lekker verwennen met een nieuw boek:


Wat staan er weer leuke dingen in. Vooral die gebreide muis is super (deze week met onze jongste het boek "Het Muizenhuis" gelezen, geweldig boek trouwens). Ik ben alleen bang dat zo'n muis (of pop) breien nog niet zo gemakkelijk is. Leuk volgend project.

Deze week nestelde ik me ook weer eens achter de naaimachine omdat ik zo vaak prachtige tassen voorbij zie komen (deze bijvoorbeeld) en ik zoiets ook wel zou willen maken.
Het begin is gemaakt, heb alleen (nog) geen tassenband en kon dus niet verder.


Gisteren viel er een pakketje wol op de deurmat van de leuke wolwinkel in Delft (Knotten) omdat ik mee mag helpen aan het grote haakproject voor de troonswisseling op 30 april.


Ik ga dit weekend dus aan de slag met vierkantjes haken.
Nu snel de vergaderingen van vanmiddag voorbereiden en hup hup naar mijn werk (neem m'n wol en haaknaald lekker mee).

Fijne vrijdag.
-Xx Maud-

Ps. Een reactie is lief.3 opmerkingen:

 1. Kon ik maar zo goed breien! Als ik die vier breinaalden zie krijg ik al de kriebels... Wat houdt het grote haakproject in? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verdubbeling van de volgers.
  Leuk zo'n haakproject ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden maar dat laat je t.z.t vast wel zien, succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen dat anderen je blog dus ook leuk vinden! En heb je tijdens de vergadering zitten haken?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.