woensdag 4 september 2013

Ziekenboeg

Zucht......
Geen gezellig begin van een blogbericht maar het is hier ook iets minder aangenaam dan anders, we hebben namelijk een virus in huis. Zo ééntje die je hele gezin één voor één aanvalt en lam legt.
Het begon met de oudste, overgeven, stress voor zijn eerste dag maatschappelijke stage dacht (hoopte) ik maar nee, deze sluip"moordenaar" bezocht daarna mijzelf. Ik had hierdoor wel een primeur, allereerste ziekmelding op school (sinds febr 2009). Dagje op bed en bank (niet handig voor een moeder als vader voor zijn werk in Stockholm zit maar leve mijn moeder die ons liefdevol verzorgde)! Gisteren koortsig mijn bed in om gewekt te worden om wat te poetsen, het virus had ook onze dochter gevonden. Vandaag gelukkig vrij om te wassen


Dochterlief te verzorgen met beschuitjes en thee en ook even bij te komen van zo'n aanslag op, vooral, je buik.


Ik ben nu officieel beter want ik heb alweer koffie gedronken.
Met mijn lieve meisje gaat het ook weer beter, we hebben alweer een spelletje gedaan op het kleed buiten en toen ik even wegliep nam onze hond mijn plaats in.


Lief virus, ga alstublieft weg, 3 van de 5 is genoeg. Laat de andere twee alstublieft met rust.

-Xx Maud-5 opmerkingen:

 1. Oei.. Beterschap voor iedereen!

  Liefs Abneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hopelijk zijn jullie allemaal snel hersteld en blijft de rest gespaard! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je zo ellendig voelen is een drama, beterschap !! en jullie hond is geweldig hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maud, als reactie op je vraag over het borduursel, het kwam uit het franse Marie Claire Idees magazine. Zie hier: http://dreamstuff-design.blogspot.nl/2012/05/borduren-embroidering.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het borduursel is echt meer dan geweldig, eerst nog wat andere projectjes afronden maar wie weet bestel ik wel zo'n pakket, mooi sint kado!

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.