zaterdag 14 december 2013

1 jaar StormInHuis


Tja en dan heb je alweer 1 jaar een blog, wat gaat de tijd snel. 
Ik ga er toch maar mee door want er komen, welliswaar niet veel, maar wel leuke reacties op en iedere leuke reactie maakt me blij dus een reden om door te gaan.

Deze week waren we allemaal ziek, de grote mannen vorig weekend en mijn dochter en ik maandag, allemaal buikgriep. Het enige lichtpuntje die dag was dat samen ziek zijn iets minder ongezellig is.


Storm huppelde er nog vrolijk doorheen maar werd, na een stoer tandarts bezoek, toch geveld door koorts en verkoudheid maar we hebben het weer gehad.

Het huis is ondertussen gezellig in de kerstsfeer. Ik liet het dit jaar gebeuren en liet de mannen een boom kopen en optuigen en ik ben er blij mee. Terwijl zij stoeiden met de lampjes en de versierselen ging ik naar een brocante fair op het landgoed van een kasteel samen met mijn dochter en mama. Wat een mooie dingen zagen we daar maar ohoh wat duur ook wel. Na lang struinen vond en kocht ik een set met oude kerstbeelden.


Kaarsje ernaast en de sfeer is er, heerlijk.
Verder was het een rustig weekend met die zieke mannen op zondag dus had ik tijd om mijn kerstornamenten voor de swap af te maken.


Nu afwachten wat voor moois ik krijg.
Ik haakte ook nog wat verder aan mijn laatste project, een omslagdoek/vest. Ik kan bijna niet wachten tot hij klaar is en ik hem heerlijk kan dragen maar dat duurt nog wel even, ben ik bang maar ach het haken is ook erg leuk, het is een leuk project.


Als dit project klaar is ga ik meedoen aan de Crochet along, bijna een jaar lang haken aan een streepjes deken, iedere keer een nieuwe streep eraan haken, nieuwe steken leren, kortom ook weer leuk. Ik kocht deze kleuren


Een deken in "pip" kleuren voor mijn dochter. Hopelijk kan ik zo nog wat extra bollen halen want deze 5 zijn te weinig voor een deken. Zo maar even naar de Wibra.

Het lijkt nu of ik alleen maar knutsel en haak maar helaas moest er ook veel gedaan worden voor mijn werk. Zegde er deze week zelf de hockey voor af want er moesten echt wat lijstjes afgewerkt worden. Nog een weekje bikkelen (ouderavond, schoolfeest, kerstviering en een dag gastlessen van Shell) en dan heerlijk vakantie. Hopelijk kan ik in de vakantie mijn stoeltjes afmaken en hebben we straks, als het weer "kaal" is in huis mooie nieuwe stoelen.

Vanavond, als het donker is, gaan we nog lekker even naar de Winterfair.
Wat hou ik toch ook van dit seizoen en deze tijd (al ben ik absoluut niet van de "verplichte" kerstdagen maar dat terzijde).

Mooi die rijp op de blaadjes.

Fijn weekend. Ik ga een heerlijk ontbijtje maken (met een verse vijg voor het Frankrijk gevoel, want ja ik hou ook van de zomer en...... de herfst en het voorjaar).

-Xx Maud-


6 opmerkingen:

 1. Hoi Maud wat ben je toch een bezige bij, ik vind het leuk om te lezen wat je allemaal doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lekker dat je vakantie in het vooruitzicht hebt! Nog eventjes op de automatische piloot en dan heerlijk relaxen. Wat een mooie rippledeken. Leuk dat je ook meedoet met de crochet along!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je doorgaat met je blog! Ik denk er precies hetzelfde over. Elke reactie is leuk, en kijk maar eens terug op je blog: heel veel leuke herinneringen voor jezelf, leuk om terug te zien. Je bent lekker bezig met al je projectjes!
  Fijn weekend en nog even doorbijten dan is het lekker vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hay Maud!
  Heeeeeeeeel erg bedankt voor je gehaakte sterren!
  Wat heb je dat prachtig gemaakt!
  Ze krijgen hier een mooi plekje :-)
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Gewoon doorgaan haar, volgertje erbij :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.