zondag 1 december 2013

Bijna blog verjaardagAlweer bijna een jaar geleden gaf ik mezelf deze blog en nu is het tijd om even terug te kijken en na te denken over wat ik er mee wil.
Het loopt geen storm wat betreft volgers maar dat is ook wel prima. Ik schrijf niet wekelijks en ook dat voelt oké dus ik denk dat ik er maar gewoon mee doorga. Misschien is het leuk om alle berichtjes van afgelopen jaar te bundelen als een soort mini jaarboekje. Iets om over na te denken.

Waar ben ik allemaal mee bezig geweest afgelopen weken?
Voorbereidingen voor sinterklaas, vind het altijd weer erg fijn als alle pakjes netjes ingepakt klaar staan voor het heerlijke avondje en ik kan genieten van de blije gezichten. Deel 1 bij opa en oma hebben we achter de rug, er wordt nu volop getimmerd en gezaagd, de gereedschapsset viel erg goed bij onze jongste man.


Naast deze voorbereidingen probeerde ik zoveel mogelijk tijd voor mezelf te maken, naast de gewone bezigheden als gezin en werk ook lekker genieten van de avonden waarin ik een project afhaakte.


Ik ben er erg blij mee, heerlijk warme omslagdoek. Kreeg al leuke complimenten.
Waar ik ook veel complimenten over kreeg waren de polswarmers welke ik van een lief vriendinnetje kreeg, zijn ze niet prachtig.


Heb meteen een goede rondbreinaald gekocht en mooie wol zodat ik ze veilig kan stellen voor m'n dochter (ofwel er voor haar ook een paar maken).
Op een donkere zondag maakte ik een ander project af, een kussen waarvoor ik al een tijd geleden een mandala haakte en de stof knipte maar geen tijd vond om hem in elkaar te zetten. 


Erg fijn, projecten welke afgerond zijn want dan mag je weer aan iets nieuws beginnen zoals een christmas ornament swap, je maakt 4 kerst versiersels, stuurt deze op en krijgt er weer 4 terug. Alles handgemaakt. Als ik dat soort dingen lees kan ik bijna niet anders dan meedoen dus ik haakte al wat.


Er is er nu 1 klaar, de volgende half en de andere zijn nog ideeen in m'n hoofd. Nog even uitwerken dus.
Als alles af ik zal ik het hier laten zien.
Pfft wat een rommelig berichtje is het geworden en de foto's tja wat zal ik daarover zeggen, nog veel te verbeteren laten we het daarop houden hahaha (jaloers op andere blogsters met de meest waanzinnige foto's).

Fijne zondag.

-Xx Maud-


7 opmerkingen:

 1. DOORGAAAN!!! want weet je hoeveel stiekeme lezers er wel niet zijn?? ik heb 1 volger die ik niet eens ken, maar wel gemiddeld 70-80 lezers!! en soms zelfs over de 100!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je eerste verjaardag! Misschien leuk om 1 jaar lang bloggen uit te laten printen als boekje (b.v. bij blog 2 print heet dat geloof ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Maud, gefeliciteerd! En gewoon op jouw manier, in jouw tempo lekker doorgaan. Doen, hoor!
  Groetjes, stephanie (handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie, dankjewel.
   Ben zo jaloers op oa jouw foto's zo mooi helder, petje af hoor.

   Verwijderen
 4. Hoi! Via een andere blog kwam ik op jouw blog terecht. Het ziet er gezellig uit dus ik ga je volgen! Enne...alvast gefeliciteerd met je 1e blog verjaardag! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel volgers is niet het belangrijkste. Als je het maar leuk vindt en er energie uithaalt.
  groet,
  Kristel

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.