zaterdag 17 mei 2014

"Kleine" gelukjes

Goedemorgen,

Weer bijna een maand verstreken, een maand waarin ik heerlijk genoot van 2 weken vakantie en een week Ardennen met zo'n 40 leerlingen, kortom weinig les gegeven en dat is af en toe best lekker.
Maandag weer aan de slag, pubers proberen te motiveren hahaha.
Dinsdag was het D-day, "mijn" 48 leerlingen moesten hun scheikunde (nask-2) examen maken. Terwijl bij hen het startsein in de gymzaal werd gegeven stond ik met een beetje buikpijn voor de klas, zou het moeilijk zijn, zijn ze niet te zenuwachtig (het was hun allereerste examen), afwachten.
Met een pak nakijkwerk naar huis en ondertussen al 3 avonden correctiewerk achter de rug want ja het zonnige weekend staat voor de deur en dan wil ik liever de tuin in in plaats van mijn werkkamer.
Over de resultaten mag ik niets zeggen en ach eigenlijk valt daar ook nog niets over te zeggen, de tweede corrector moet het nog bekijken wat ook nog veranderingen kan geven en dan is het wachten op de correctieterm (ofwel hoeveel punten krijgen ze erbij, niet veel ben ik bang want het was een examen wat prima te doen was, zoals te lezen op de site van LAKS, niet moeilijk en niet makkelijk).

Maar nu is het zaterdagochtend en staat er een heerlijke dag in de tuin op het programma en zeg nou zelf, als je onderstaande foto's bekijkt dan moet je daar toch wel gelukkig van worden?
Vandaag nog wat extra sla zaaien en wat onderhoudswerkzaamheden maar met zulk weer vind ik dat genieten.Fijne zaterdag.

-Xx Maud-Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.