vrijdag 4 juli 2014

Bijna vakantie

Terwijl ik dit schrijf ben ik echt helemaal in de vakantie stemming. Loom van de warmte en het lezen van een super spannend boek en niet te vergeten de twee heerlijke glazen witte wijn en dat op een gewone vrijdagmiddag. Alhoewel gewoon. Normaal ren ik van werk naar school om de middag door te brengen met stuiterende kleuters en te eindigen in een heet zwembad voor een zwemles. Daarna snel een boodschap doen en eten koken maar vandaag gunde ik mezelf rust.
Storm had een kinderfeestje en Vieve moest gewoon naar school en de oudste lambalde een beetje met me mee zoals pubers behoren te doen als ze net vakantie hebben.
Wat een kadootje. Even tijd voor mezelf. Ik heb echt zitten genieten, echt een vakantiegevoel.
Nu ga ik zo maar eens wat eten maken. 
De bloemkolen oogsten en van de mooie stukken m'n lieverlingssalade maken (broodsalade met bloemkool en quinoa), voor de kinderen een broodje met een hamburger of een vega worstje. Lekker en makkelijk zoals je hoort bij een vakantiegevoel.
Vanavond maar eens zoeken naar een vervangende groente op de vrijgekomen plaatsjes in mijn moestuin. Misschien boerenkool voor in de winter.

Quinoa salade met naanbrood en bloemkool.

Superspannend boek.

Mijn gekke bloemkolen, iemand een idee wat ik fout heb gedaan?

Mijn 3 dames, blij met wat onkruid!

Ik ga koken. Fijn weekend.

-xx Maud-
4 opmerkingen:

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.