vrijdag 14 december 2012

Traveling sheets

Ieder nadeel heeft zijn voordeel, dat bleek vandaag wel weer. Onze jongste was thuis omdat hij anderhalve dag niet gegeten had, koortsig was en dus nog wat uit moest zieken. Heel vervelend dat ik geen boodschappen kon doen en allerhande huishoudelijke taken bleven liggen want we gingen knutselen.


Hij plakte erop los in zijn eigen Round Robin boekje (niet om te verzenden hoor mama, lekker voor mezelf) en ik had mooi tijd om twee Traveling Sheets in elkaar te knutselen.


Ikzelf ben er erg tevreden mee, hopelijk is Imke er blij mee.
Verder kreeg ik vandaag een leuke foto van een vriendin met een prachtig gehaakte ster erop. Ik zocht nog een kadootje voor de juffen omdat de jongste na de kerstvakantie doorstroomt naar een andere kleutergroep. Een snuffelen bij mij favoriete blogjes en ik vond hier het patroon. Meteen uitgeprobeerd natuurlijk.

Dit maken we af met een gehaakt kerstboompje volgens dit patroon. Het is nu echt te donker voor een foto maar het boompje is leuk.
Kortom het was een heerlijk knutseldagje.

Fijne avond
-Xx Maud-

Ps Ik zou het echt ontzettend leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

2 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Maud,

  dat ziet er gezellig uit. Vandaag ook geknutseld met mijn dochter, die dan op schoot bij mama wil zitten ;-) waardoor je zelf bijna tot niets komt. Maar dat mag de pret niet drukken.
  Is jou jongste weer wat opgeknapt na zo'n gezellige dag met zijn mama?

  gr lisa

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achter laat.